Pige som går igennem vand i en bumper ball

Har du også en hjælpende hånd?

Knyt Sammen Ugen er Hammerum/Gjellerups byfest. Den afholdes hvert år i uge 34. Udover at skabe fællesskab og socialt liv for alle beboere i området, har byfesten også til formål at dele overskuddet ud til det lokaleforeningsliv.

Et bidrag fra dig, din virksomhed eller din arbejdsplads kan ske på mange måder.

 

Der kan indrykkes en annonce i vores magasin, som omdeles til knap 4.000 husstande. Der kan gives præmier, som vi kan bruge til vores bankoaften eller til amerikansk lotteri eller i vores tombola. Det vil alt sammen være noget, der skal bidrage til det overskud, som deles ud til 5 lokale foreninger (Hammerum Idrætsforening, Sport 92 og Gjellerup KFUM, Hauge GIF, Gjellerup Sdr.)

 

Vi håber, at du vil være med til at støtte det gode formål, som helt sikkert vil gøre noget godt for dig selv, dine børn, dine børnebørn, din nabo, din søsters veninder eller din kollegas familie eller andre i lokalområdet. For heldigvis har de fleste i Hammerum/Gjellerup en relation til én af foreningerne – eller har haft det og stadig kan huske, at overskuddet fra byfesten bidrager flot til foreningernes pengekasser.

Annoncepriser

1/8 side

1/4 side

1/2 side

1/1 side

Opslag

1.200,-

1.700,-

2.300,-

3.500,-

5.800,-

Børn som leger med vandslange
Børn som roterer på legetøjsmaskiner
Pige som sidder inde i et køretøj